link2fleet

link2fleet Belgium (A Branch of MMM Business Media & Co Luxembourg sàrl) - Office: Grauwmeer 1/60 bus 59
3001 Leuven

+32 16 66 14 75

www.link2fleet.com

Tools, Tips and tricks

BMW prijslijst brochure

Il y a 1 jaar.

Catalogue Audi

Il y a 1 jaar.

Contacts

Editorial Director

Marc Demoulin

mdemoulin@link2fleet.com

+32 495 29 03 60

Editorial Manager

Damien Malvetti

dmalvetti@link2fleet.com

+32 474 20 84 23

Senior Communication Specialist

Marleen Neukermans

mneukermans@link2fleet.com

+32 496 50 91 54

Communication Specialist

Sigrid Nauwelaerts

snauwelaerts@link2fleet.com

+32 473 66 51 75

Communication Specialist

Daan Van Heesvelde

dvanheesvelde@link2fleet.com

+32 487 53 53 19

Sales Coordinator

Claudia Lilien

clilien@link2fleet.com

+32 497 80 92 93

Events & Marketing Support

Annick Nemetz

anemetz@link2fleet.com

+32 495 29 03 62

Managing Director

Hervé Lilien

hlilien@link2fleet.com

Vacatures

link2fleet zoekt m/v voor het invullen van de functie:
KEY ACCOUNT MANAGER / COMMUNICATION SPECIALIST

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het intensieve relatiebeheer van nieuwe en bestaande klanten uit de automobiel- mobiliteits- en leasingsector. Je behoud en bouwt de omzet in België en Luxemburg verder uit voor een aantal klanten. Je prospecteert voor het uitbreiden van je klantenportefeuille. Na een succesvol opleidingstraject krijg je jouw eigen klanten toegewezen die je kan beheren, uitbouwen en bezoeken.

 De vacature is na te lezen via : https://staging.link2fleet.be/link2fleet-zoekt-m-v-voor-het-invullen-van-de-functie-key-account-manager-communication-specialist/

Intro

Multimediaplatform link2fleet is al meer dan 30 jaar communicatie-expert in de fleet en mobiliteitssector. Het link2fleet-platform combineert de modernste en meest efficiënte communicatietechnieken om haar doelpubliek, de vloot-en mobiliteitsverantwoordelijken, van informatie en handige managementtips te voorzien. Link2fleet bundelt haar krachten en knowhow samen met deze van experten in alle vakdomeinen die raken met vlootbeheer en mobiliteit en centraliseert alle kennis op haar toegankelijk mediaplatform. Websites, magazines, nieuwsbrieven en toegewijde fleetevenementen en -trainingen brengen de info onder de professionals, die op zoek zijn naar objectieve informatie met een grote meerwaarde. Link2fleet is daarom in België en Luxemburg de absolute referentie voor alle fleet & mobility professionals.

Products

Digital :

Print :

  • Magazine link2fleet
  • Magazine link2van
  • Toolbox

Events & training :

  • link2fleet forum & awards
  • link2fleet fleet dating
  • link2fleet executive day

Services

Via zijn magazines, gidsen en newsletters verstuurd naar een database die dagelijks wordt verfijnd, biedt link2fleet leveranciers een unieke gelegenheid om doelgericht te communiceren naar een afgebakend, zeer specifiek doelpubliek. Daarnaast staan de link2fleet evenementen en trainingen synoniem voor het delen van expertinformatie en netwerkmogelijkheden voor alle betrokkenen uit de fleet- en mobiliteitssector. Ons team van specialisten staat ten dienste van iedere klant om een communicatieproject op maat uit te werken ter versterking van zijn aanwezigheid op de markt of van zijn merkimago.

Highlights