previous arrow
next arrow
Slider

What?

link2fleet forum & awards 2019: afspraak op 20 juni in Paleis 10

Vorig jaar gaf u in grote getale aan dat u de uitstraling en de ‘setting’ van paleis 10 van Brussels Expo naar waarde wist te schatten, zodat we voor de tweede keer op rij de Heizelvlakte als plaats van afspraak uitgekozen hebben.

De link2fleet forum & awards 2019 zullen net zoals de vorige 22 keer de focus blijven leggen op de ingrediënten die fleet- en mobiliteitsspelers zo naar waarde weten te schatten, met name de informatie, networking, gezelligheid en uiteraard het in de bloemetjes zetten van de beste praktijken van de sector.

Het centrale thema voor jaargang 2019 heet: “De uitdagingen van de fleetowners vandaag en morgen”.

Vorig jaar mochten we 450 aanwezigen ontvangen, maar onze kleine teen zegt ons dat u dit jaar waarschijnlijk nog talrijker aanwezig zult zijn. Vooral dan omdat het concept echt de moeite loont. We kunnen nu al een tipje van de sluier oplichten en u de eerste editie van de‘start-up’ challenge aankondigen, die jonge bedrijven uit de fleet- en mobiliteitssector de kans zal bieden hun project kort aan het publiek voor te stellen. Op 3 minuten praten zij u helemaal bij… Waarna het publiek voor het meest overtuigende project kan stemmen.

Een andere grote nieuwigheid van de avond is dat een leasingmaatschappij in de bloemetjes gezet zal worden als ‘Most Appreciated leasco’. De winnaar zal aangeduid worden in samenspraak met de fleetowners en de constructeurs.

Het team van link2fleet zal eens te meer de bakens verzetten om van deze avond ‘the place to be’ voor de spelers uit onze sector te maken.


Timing:
16:30 – 23:00 : link2fleet village
16:30 – 20:00 : link2fleet forum & awards
– 16:30 – 18:00 : networking in de link2fleet village
– 18:00 – 20:00 : link2fleet forum & awards
20:00 – 23:00 : aperitief, diner en open bar

Where?

Brussels Expo – Paleis 10
www.brussels-expo.com